Gratis verzending

  Levering in 2 dagen

  Betalen met iDEAL en Bancontact

  Persoonlijk advies

Workshop STEPPEN MET DE HOND.

Workshop steppen met je hond
Gezellig actief bezig zijn

Wil je volgende week zaterdag eens iets anders doen met je hond? Kom dan naar de workshop STEPPEN MET DE HOND! wanneer? zaterdag 28 november om 13:00 uur. Waar? In de Langesteeg in Leusden bij de kanoverhuur. Aanmelden? http://spinenkwispel.nl/agenda/clinic-steppen-met-de-hond/. In samenwerking met hondenschool Spin en Kwispel in Leusden.

Wij stellen verschillende modellen steps beschikbaar voor de workshop steppen met de hond, met diverse aanlijnmethoden. Zoals de Walky Dog en de heupgordel. Onder de modellen ook de nieuwe superstep van Kostka: de Kostka Mushing. Deze is ook geschikt om te sporten met sledehonden. Geen sneeuw en geen slee nodig! Gewoon de Husky voor de step aanspannen en gaan!

Steppen met je hond is niet moeilijk, maar het beheersen van bepaalde basistechnieken is wel noodzakelijk voor voldoende veiligheid. Doe dus nu mee met deze workshop STEPPEN MET DE HOND en ontdek een nieuwe manier om samen te sporten met je hond!

Het is ook mogelijk om voor een hele maand een hondenstep te huren. Kijk hiervoor op onze verhuursite.  Wij doen ons best om de workshop steppen met de hond regelmatig aan te bieden.

Related Posts