Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

Ideaal voor de korte afstand: de vouwstep.

vouwstep
Perfect voor micro-afstanden.

De vouwstep wordt steeds populairder!

Niet lopend van station naar je werk, maar het laatste stuk steppen met deze functionele, opvouwbare step (vouwstep). Veel voordeliger in aanschaf dan een vouwfiets, lichter en veel makkelijker mee te nemen in de trein. De aluminium vouwstep weegt maar 3 kilo. Deze mevrouw heeft hem nu een week in gebruik en is razend enthousiast!

Hoe werkt de vouwstep in de praktijk van alle dag?

Steeds meer professionals ontdekken dat ze liever 2 of 3 kilometer steppen dan lopen. Hiervoor is de vouwstep de meest gelikte oplossing. Klaar met werken? Pak de vouwstep van onder de kapstok vandaan en hang de handige tas over je schouder. Loop (of step) naar buiten en klap de step in één seconde uit. Stap op de brede, veilige voetplank en zet lichtjes af. Binnen een mum van tijd ben je bij je auto of de trein. Met 2 seconden heb je hem weer tot een klein pakketje gereduceerd en leg je hem in het bagagerek of in de kofferbak. Dankzij het lichte gewicht, vergt dit geen enkele moeite.

Heb je interesse in een vouwstep voor woon- werkverkeer? Kom even langs in onze winkel en kies uit het uitgebreide assortiment. Of maak je keuze in de webshop.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort