Gratis verzending

  Levering in 2 dagen

  Betalen met iDEAL en Bancontact

  Persoonlijk advies

Tweedehands Kickbikes te koop!

Tweedehands Kickbike
Soms niet van nieuw te onderscheiden

Goed nieuws voor alle startende steppers. Ben je nog niet toe aan een nieuwe Kickbike, Kostka, Mibo, Yedoo of Crussis? Eerst nog even de kat uit de booom kijken? Dan is een tweedehands Kickbike dé oplossing voor jou. Uiteraard ben je voordeliger uit, maar bovendien zijn tweedehands steps erg gewild. Kijk maar eens op Marktplaats. Daar is vrijwel geen step occasion te vinden.

Tweedehands Kickbikes met ervaring

Dus zijn we blij dat we een aantal steps met ervaring kunnen aanbieden. Het gaat om het merk Kickbike en de typen Kickbike Sport G4 en Kickbike City G4. Alle modellen worden door ons volledig nagekeken en daar waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Voorts wordt vrijwel elke tweedehands Kickbike van een nieuwe laklaag voorzien én van accessoires zoals bidon en -houders, bar ends en -desgewenst- verlichting.

Beperkt aantal tweedehands Kickbikes

Het aantal Kickbikes Sport G4 is echter erg beperkt. Wij bieden ze als eerste aan op onze Facebook pagine (Step Events) en vrijwel altijd zijn ze dan snel verkocht. De Kickbike City is iets minder gewild, maar tevens een stuk voordeliger. Kijk dus snel op https://www.facebook.com/Stepevents/. Meer informatie over de Kickbikes vind je hier. Maar vaak bieden we de step occasions als eerste aan op onze Facebook pagina: Stepevents.

Related Posts