Kostka Tour Max, de perfecte toerstep.

U bent hier:

Kostka Tour Max, de perfecte toerstep.

Geniet van een hele reeks innovatieve verbeteringen die het rijden op de Tour Max tot een waar genot maken. Betere lagers, een stijver, smaller frame, uitstekende remmen en een doordacht footboard make de Tour Max tot een all-round topper in stepland.

€479,00

Nu ook in NL: de perfecte toerstep.

De KOSTKA TOUR Max is een all-round sportstep voor alle leeftijden. Met de uitstekende rijeigenschappen die dit topmodel geschikt maken voor kortere én langere steptochten, zelfs op onverharde paden.

Daarbij biedt de Tour 3 perfect comfort voor de veeleisende sporter, zeker op langere afstanden. De KOSTKA TOUR Max is voorzien van high-quality jacket Schwalbe Marathon Racer banden en Shimano Alivio v-brakes. De hoogwaardige dubbelwandige velgen zijn in hoge mate stootbestendig, van een superieure stevigheid en hebben een lange levensduur.

De KOSTKA TOUR Max is gebaseerd op een aantal innovatieve ontwikkelingen voor een positief effect op wegligging, comfort en snelheid. De meeste winst wordt geboekt  met het nieuwe frame-ontwerp. Doordacht driehoekig ontwerp, optimale hellingshoek van de hoofdbuis en voorvork. Extra dwarsverbindingen zorgen voor optimale stijfheid. De toepassing van duurdere en smallere lagerhubs  maakte een smaller frame mogelijk. Deze verbeteringen zorgen voor een superieure wegligging, zeker in bochten en meer snelheid bij minder inspanning.

De Tour Max is momenteel uitverkocht en wordt vanaf 1 september vervangen door de Tour Max G5!

  • De hoogwaardige  wiellagers zijn in een strakke behuizing gevat (breedte 65 mm).
  • De wielen zijn specifiek voor het steppen ontworpen en vertonen grotere stijfheid gekoppeld aan een lagere rolweerstand.
  • De Remerx hubs bevatten lagers die specifiek voor sportsteps ontwikkeld zijn op basis van industriële lagers.
  • Om meer stabiliteit en stijfheid te verkrijgen zijn hogere rims toegepast om hogere zijwaartse krachten te kunnen weerstaan.
Basic specifications
Height1000 mm
Width590 mm
Length1735 mm
Weight9.0 Kg
Loading capacity of frame150 kg
Front wheel size26″
Rear wheel size20″
Clearance Height of Footboard50 mm
Footboard length420 mm

 

Driveability
RoadsPraiseworthy
TerrainGood
CitySufficient

 

Equipment
BrakesShimano Alivio
HubsRemerx 65 mm
TiresSchwalbe Marathon Racer
RimsDouble-wall
StemMTB
HandlebarsMTB