Kickbike City G4, de handige step voor in de stad

U bent hier:

Kickbike City G4, de handige step voor in de stad

In de stad is de Kickbike City G 4 de ideale step. Je ontdekt het zelf met deze nieuwe fraaie City G4. Dit G4 frame is nieuw ontworpen voor het City model, zodat deze step compacter is dan de ‘Sport G4′. Ideaal voor recreatief gebruik of steppen met je hond.

€279,00 — €299,00

Gratis Verzending!

Kickbike City: handig in dagelijks gebruik.

Wil je lekker recreatief steppen door de stad? Onderweg even samen met vriendinnen een winkel binnenlopen? Je boodschappen snel kwijt in het handige mandje? Dan is de Kickbike City wat voor jou. Ook erg geschikt om lekker de omgeving te verkennen en tegelijk aan je conditie te werken. Dankzij zijn compacte formaat en lichte gewicht is de Kickbike City ook makkelijk mee te nemen in de auto.

Óók geschikt als bedrijfsstep! 

Deze lichte, veilige step is óók uitermate geschikt voor intern transport in ziekenhuizen of andere locatie met grote oppervlakten. Wilt u dat uw personeel zich sneller en veiliger door lange gangen voortbeweegt? Vraag dan naar een gratis demonstratie en een voorstel op maat. Met mand: € 299,-.

Lekker ontspannen op de Kickbike City G4.

De Kickbike City is tevens één van de meest voordelige steps en heeft zijn duurzaamheid ruimschoots bewezen. In ons verhuurbedrijf doen wel 30 City’s dienst als huurstep en vallen bij alle huurders goed in de smaak. Kom gerust langs in onze stepwinkel en vergelijk de City met een keur aan andere steps voor volwassenen.

GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND EN BELGIË.

Technische gegevens:

  • Handige  standaard, instelbaar
  • In hoogte verstelbaar stuur
  • Stevig stalen frame en vork , voorzien van een mandje
  • Maximaal toelaatbaar gewicht is 120 kg
  • Geïntegreerde voetenplank in frame
  • V-brakes
  • Dubbelwandige racevelgen van 26 en 16 inch
  • Geïntegreerd verlagingsset
  • In de framekleuren mat-zwart en wit.

In de stad is de Kickbike City G 4 de ideale step. Je ontdekt het zelf met deze nieuwe fraaie City G4. Dit G4 frame is nieuw ontworpen voor het City model, zodat deze step compacter is dan de ‘Sport G4′. Ideaal voor recreatief gebruik of steppen met je hond. De City staat altijd in onze stepwinkel.