De Crussis Cross serie: it’s hip to be cool!

U bent hier:

De Crussis Cross serie: it's hip to be cool!

Spring op een Crussis en ervaar het beste van off-road steppen of mushing met je sledehond. Met hydraulische bediende schijfremmen en een ultragelikte uitstraling.

€629,00

Gratis Verzending!

De naam zegt het al: de Crussis Cross is een ultrasportieve cross step, speciaal ontwikkeld voor ruw terrein en Mushing belevenissen. Uitgerust met hydraulisch bediende schijfremmen en vergrendelbare heavy duty voorvorken. De 26″ voor- en 20″ achterwielen zijn nu voorzien van Schwalbe noppenbanden.

De hydraulische TEKTRO remmen houden zelfs onder de zwaarste omstandigheden hun remkracht. De ZOOM suspension forks verzekeren je van maximaal comfort, zelfs in het ruigste terrein. Om energieverlies te voorkomen zijn de voorvorken vergrendelbaar, De structuur van het frame is verstevigd op de meest belaste plekken van de step, extreem stijf en daardoor stabiel en veilig, Veel onderdelen van de Crussis Cross, zoals stuur en -vooropbouw, footboard en andere worden in huis vervaardigd. Deze kickscooter is ontworpen voor volwassenen met een lengte tot ruime 2 meter.

GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND EN BELGIË!

Technical data
FrameCRUSSIS, riveted footboard
ForkZOOM MLO, lockable from the crown
Head setAhead 1 1/8
HandlebarsCRUSSIS Alu MTB
RimsFront 26“, rear 20“, CRUSSIS double wall rim
TyresSchwalbe
Spokesblack
Inner tuberRUBENA
BrakesHydraulic TEKTRO Auriga
GripsCRUSSIS, ergonomic
HubsCRUSSIS DISC, 6 wholes., 160mm
Weight12 kg
Load capacity120 kg
Length1750 mm
Footboard length480
Width620 mm
Tread height120/75 mm
Height1070 mm
Wheelbase1200 mm
Valve typeAV