De Crussis Cross serie: cross step voor cool mushing!

U bent hier:

De Crussis Cross serie: cross step voor cool mushing!

Spring op een Crussis en ervaar het beste van off-road steppen of mushing met je sledehond. Met hydraulische bediende schijfremmen en een ultragelikte uitstraling.

€629,00

Gratis Verzending!

De naam zegt het al: dit is een ultrasportieve cross step, speciaal ontwikkeld voor ruw terrein en Mushing belevenissen. Uitgerust met hydraulisch bediende schijfremmen en vergrendelbare heavy duty voorvorken. De 26″ voor- en 20″ achterwielen zijn nu voorzien van Schwalbe noppenbanden. Dat maakt deze cross step ideaal om met je (slede)hond door het bos te rijden.

NU MET INDUSTRIËLE LAGERS EN SCHWALBE BANDEN!

Cross steps zijn top voor mushing.

Ook over veiligheid is nagedacht. De hydraulische TEKTRO remmen houden zelfs onder de zwaarste omstandigheden hun remkracht. en houden de sterkste Husky in toom. De ZOOM suspension forks verzekeren je van maximaal comfort, zelfs in het ruigste terrein. Om energieverlies te voorkomen zijn de voorvorken vergrendelbaar, De structuur van het frame is verstevigd op de meest belaste plekken van de step, extreem stijf en daardoor stabiel en veilig, Veel onderdelen zoals stuur en -vooropbouw, footboard en andere worden in huis vervaardigd. Deze kickscooter is ontworpen voor volwassenen met een lengte tot ruime 2 meter en is geschikt om te steppen met elk hondenras.

GRATIS VERZENDING EN NEDERLAND EN BELGIË.