Crussis Urban 4 serie: de nieuwe trendsteps

U bent hier:

Crussis Urban 4 serie: de nieuwe trendsteps

Stap in de wereld van het nieuwe design: hip, flitsend en cool. Zonder concessies te doen aan kwaliteit. Dat is de nieuwe lijn van Crussis. Nu met Schwalbe banden en industriële lagers! Nu ongemonteerd € 20,- korting én gratis verzending. In de winkel gratis montage en afstelling.

€419,00

€399,00 — €419,00

Gratis Verzending!

Gewone sportsteps zijn er genoeg. maar wil je iets bijzonders, dan kan je nu bij het Tsjechische topmerk Crussis terecht. In het voetspoor van Skoda en Kostka laten de designers en ingenieurs in Tsjechië zien dat ze de inhaalslag met de marktleiders gemaakt hebben. En hoe!

De CRUSSIS URBAN sportsteps zijn ontworpen voor de veeleisende en designgevoelige sporters. Ontwerpers en ingenieurs zijn er in geslaagd een extreem stijf frame te ontwikkelen, op meerdere plaatsen verstevigd op de zwaarst belaste delen. Het resultaat? Een optimale benutting van je afzet, met minimale tordering. Daarnaast: een betere wegligging, stabiliteit en veiligheid. Dat maakt de Crussis niet alleen snel, maar zorgt voor een perfecte beheersing, ook bij hogere snelheden tijdens heuvelafdalingen.

Het 26 ” voor- en 20″ achterwiel en (Schwalbe Big Apple!) banden zorgen voor een extreem lage rolweerstand. Met Tektro remmen die je veiligheid garanderen. Veel onderdelen, waaronder balhoofd, stuur, voetplank worden in eigen huis vervaardigd. Maar meest onderscheidend is Crussis met zijn flitsende design waarmee de meest veeleisende trendsetters graag in het straatbeeld verschijnen. Crussis: Enjoy the Movement!

GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND EN BELGIË!

Technical data
FrameCRUSSIS, riveted footboard
StemCRUSSIS Alu, 1,25/4,1 in
ForkCRUSSIS
Head setAhead 1 1/8
HandlebarsCRUSSIS Alu MTB
RimsFront 26“, rear 20“, CRUSSIS double wall rim
TyresSchwalbe Big Apple!!!!
Spokesblack
Inner tuberSchwalbe
GripsCRUSSIS, ergonomic
Brake leversTEKTRO with build-in bell
BrakesTEKTRO „V“ brake
HubsCRUSSIS, sealed bearings!!!!
Weight22.2 lbs
Load capacity333 lbs
Length68.9 in
Footboard length18,9 in
Width24.4 in
Tread height1,97 in
Height38.6 in
Wheelbase46 in
Valve typeAV