Stepshop

sorteren op:  
Pagina's:
  • Kickbike Cross Max

   Kickbike Cross Max 20D: Off Road

   €699,00

   De Kickbike cross het summum op de markt in off the road steppen. Ook geliefd in de mushing sport. LET OP: GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND EN BELGIË!

  • Yedoo City

   Cool en sterk: de Yedoo City "kinderstep".

   €179,95

   Wil je sneller steppen op een vettere step? Kies dan voor de Yedoo City, een kinderstep die verder gaat dan speelgoedsteps uit de speelgoedwinkel. Degelijker, sterker en beter afgewerkt. Klaar voor jarenlang stepplezier. Maar kijk uit! Voor dat je het weet stept je vader er op weg en dan heb je het nakijken, want steppen is leuker dan je denkt!

  • original

   Crussis Urban 4 serie: de nieuwe trendsteps

   van €399,00

   Stap in de wereld van het nieuwe design: hip, flitsend en cool. Zonder concessies te doen aan kwaliteit. Dat is de nieuwe lijn van Crussis. Nu met Schwalbe banden en industriële lagers! Nu ongemonteerd € 20,- korting én gratis verzending. In de winkel gratis montage en afstelling.

  • original

   De Crussis Cross serie: cross step voor cool mushing!

   €629,00

   Spring op een Crussis en ervaar het beste van off-road steppen of mushing met je sledehond. Met hydraulische bediende schijfremmen en een ultragelikte uitstraling.

  • original

   De Crussis Cross serie: it's hip to be cool!

   €629,00

   Spring op een Crussis en ervaar het beste van off-road steppen of mushing met je sledehond. Met hydraulische bediende schijfremmen en een ultragelikte uitstraling.

  • Mibo vouwstep

   Dé Mibo vouwstep: Mastr 16/16

   €449,00

   Deze Mibo vouwstep maakt het mogelijk ook iets langere afstanden soepel en comfortabel af te leggen. Met zijn Schwalbe banden en belastbaar gewicht van 150 kg is het een echte topper.

  • original

   De Morxes Cavia: het perfecte basismodel

   €549,00

   Zelfs het basismodel van Morxes overtroeft alle steps van concurrerende merken. Met zijn utrasterke frame (levenslange garantie!) en superieure componenten kan jij de strijd met de topmodellen van de concurrentie makkelijk aan.

  • original

   De nieuwe Crussis Road serie: flitsend snelle racestep!

   €559,00

   De Crussis ROAD kick scooter is zeer snel en heeft een uitstekende wendbaarheid. Het frame heeft een korte wielbasis, hoge stijfheid en lage loopvlak hoogte.

  • original

   De nieuwste ALUMINIUM step van Yedoo: de Trexx.

   €499,95

   De nieuwe uitdager van de Kickbike Sport G4: de geheel nieuw ontwikkelde Trexx met zijn vooruitstrevende design en degelijke bouw. Daag je medesteppers uit op deze opmerkelijke nieuwkomer. Geschikt voor zowel serieus trainen als lange toertochten.

Pagina's: