Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

Gemakkelijk steps kopen voor Belgische klanten.

P1060109
Héél veel keuze in onze stepwinkel!
Kunt u in België niet de step vinden die u zoekt? Dan hebben wij de oplossing voor onze Belgische klanten! Bestel eenvoudig de step van uw keuze in de webshop, waar u de breedste keuze hebt uit steps voor volwassenen. En natuurlijk hondensteps. U kunt gemakkelijk en veilig betalen via onze “secure server” en kiezen uit 3 Belgische betaalsystemen: Bancontact, Belfius Directnet en KBC/CBCbetaalknop.

Gratis verzending voor Belgische klanten

Vervolgens versturen wij uw step met GLS of DHL naar je eigen woonadres. Overal in België. In veel gevallen zelfs geheel gratis! Dit geldt voor de merken Kickbike, Crussis, Mibo en Yedoo. Hou voor Morxes en Kostka rekening met een redelijke bijdrage in de kosten.

Dagje Amersfoort?

Wilt u eerst een step huren voor een hele maand, dan kunnen wij die voor onze Belgische klanten wel versturen, maar uitsluitend in gemonteerde staat. Hierdoor worden de transportkosten € 25,- hoger. Daarom is het misschien verstandiger om een dagje Amersfoort (prachtige binnenstad) of Amsterdam (50 km verder op) te plannen en daarmee ook onze winkel te bezoeken. Zo maakt u kennis met alle stepmerken en heeft u alvast een inschatting van wat uw aankoop zal zijn. Op onze verhuursite staat veel informatie over de huur van steps én over Amersfoort als toeristische attractie. Als u een step komt halen voor een maand huur, dan krijgt u van ons maximaal 5 steps gratis om de prachtige binnenstad te ontdekken.
bij de poort
Amersfoort is ideaal voor een dagje uit.

6 prachtige routes

In Amersfoort zijn er 6 routes om uit te kiezen: de binnenstad zelf, één door het aantrekkelijke singelpark, de nieuwe puzzelroute (TIP!), de brouwerijenroute én 2 sportieve routes naar de Soesterduinen. Tenslotte is er een prachtige groene route langs de Valleibeken. Kijk hier voor de routes.

Steppen in Amersfoort? Aanbevolen door de VVV!

De prijs voor stepverhuur is normaliter € 10,- pp inclusief sloten, kaarthouders en routebeschrijving (maar voor onze Belgische klanten gratis, tot 5 personen als u een step koopt of huurt voor een maand). Kijk hier voor alle prijzen. Ook de VVV Amersfoort beveelt het step huren aan! Bovendien is het huren van steps uitstekend te combineren met varen in een luxe sloep op de Eem, chillen in een cool café, een barbecue aan het water of een high tea in de buitenlucht. Tips nodig? Bel ons gerust. Ook voor evenementen en aanvullende mogelijkheden.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort