Gratis verzending

  Levering in 2 dagen

  Betalen met iDEAL en Bancontact

  Persoonlijk advies

STEPPEN MET UW HOND: DEEL 1

Steppen met uw hond: Meer bewegen

Steppen met uw hond is geweldig
Tom van EHBHond met de dogscooter in actie

Dat tegen de 50% van de Nederlanders te zwaar is, weten we allemaal. Dat al ruim 40% van alle honden ook last heeft van overgewicht is minder bekend. Wel hebben de dierenartsen de noodklok geluid: honden hebben ook méér beweging nodig. Een half uurtje wandelen is vaak te kort en het tempo te laag. Fietsen is gevaarlijk en het tempo te hoog. Steppen met uw hond is de meest veilige en leuke manier om uzelf én uw hond in conditie te houden.

De beste step

De hondenstep die geschikt is om te steppen met uw hond heeft een groot voorwiel voor comfort en veiligheid. Het kleine achterwiel zorgt voor meer ruimte tijdens het steppen. Het lage zwaartepunt zorgt voor veiligheid en stabiliteit. Alle onderdelen zijn van een superieure kwaliteit en de afwerking staat op een hoog peil.

Enthousiast

Sommige honden vinden het steppen leuk vanaf het begin en gaan er meteen mee aan de slag. Andere honden aarzelen aanvankelijk, maar ik moet nog een hond tegenkomen die er niet van houdt. Na enig geduld met aarzelende honden, wennen ze gewoonlijk snel aan de step en zijn ze uiteindelijk enthousiast.

 

Wordt vervolgd: Steppen met je hond, deel 2.