Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

Step huren, voordat je een step voor volwassenen kiest?

products Wolfer 4
Genieten tijdens een training op de sportstep.
Step huren? Regelmatig wordt ons gevraagd of we tweedehands steps in de verkoop hebben. Waarom? Veel mensen willen niet meteen een nieuwe step kopen, maar eerst een step huren. Het steppen is nog relatief onbekend en men weet vaak niet zeker of het steppen leuk blijft óf dat de Kostka, Mibo of Morxes na enkele maanden werkeloos in de schuur komt te staan. Niet dat we ons dat kunnen voorstellen, maar velen moeten nog ontdekken HOE fijn het trainen op een sportstep is.

Maand step huren.

De oplossing? Eerst een maand een step huren om lekker te trainen, er op uit gaan of steppen met je hond en dán pas te  bepalen of je de investering echt de moeite waard vindt. Bij Step Events betaal je maar € 60,- voor een héle maand huren. Je krijgt dan één van onze Kostka’s mee. Of een Morxes Vendeta. Pas als je zeker weet dat je het écht super vindt (of snel afvalt, je conditie opbouwt, noem maar op), kan je beslissen om definitief te gaan steppen. Koop je een step, dan krijg je ook nog eens de helft van de huurprijs terug!

Kom gerust even langs, de step staat voor je klaar en het invullen van een formulier en een kopietje van je rijbewijs is voldoende. Wil je eerst een uurtje of twee toeren? In plaats van een step een maand te huren? Kijk dan op onze verhuursite.

products Wolfer 2
Gemotiveerd sporten

Service, advies en garantie.

Wil je meteen een step kopen in plaats van eerst een step te huren? Wij versturen de step gratis en binnen 2 werkdagen. Montage is eenvoudig. Jehoeft alleen het voorwiel en het stuur te monteren. Natuurlijk kan je ons bellen als er toch iets niet soepel loopt. Daarnaast krijg je van ons een retourgarantie van 7 dagen. Bovendien heb je altijd een echte fysieke winkel achter de hand voor advies, service en reparatie. Kom daar maar eens om bij Bol.com! (overigens hebben ze daar geen Morxes Vendeta). Step Events concentreert zich volledig op de marketing, verhuur en verkoop van steps voor volwassenen. En dat al meer dan 10 jaar.

LIKE  onze FaceBook pagina voor speciale aanbiedingen, tweedehands ingeruilde steps (zeer beperkt beschikbaar) en nieuwe modellen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort