Gratis verzending

  Levering in 2 dagen

  Betalen met iDEAL en Bancontact

  Persoonlijk advies

Showroom

Kies de step die bij je past in de stepwinkel
Alle steps uit voorraad leverbaar in de stepwinkel.

Kies je step in de stepwinkel!

Een step heeft veel toepassingen. De één wil graag een paar kilo afvallen, de ander conditie opbouwen. Of je gaat graag steppen met je hond. Voor elke toepassing is een ideale oplossing. In onze stepwinkel kan je alle modellen vergelijken. Kom langs en test de verschillende merken en modellen, dan weet je zeker dat je de juiste step koopt voor .

Wat wil je doen met je step?

Iedereen heeft zijn eigen wensen. Wil je je conditie verbeteren? Dan is de Kickbike Race Max of Kostka Racer 4 een verantwoorde keuze. Of ga je het terrein in? Dan is de Cross Max of Kostka Mushing een goede oplossing.

Wil je wat gewicht kwijt? Kijk dan eerst naar de Yedoo Trex of de Kostka Tour MaxSteppen met je hond is een andere tak van sport. En iedere hond verdient de step die bij hem past.

Steppen met je hond is top!
Steppen met je hond is top!

Eerst een maand uitproberen?

Heb je je keuze nog niet gemaakt, dan kan je ook een step een hele maand huren. Voor maar € 60,- kan je thuis ontdekken of je de gekozen step ook leuk blijft vinden. Koop je een step, dan krijg je ook nog eens de helft van het huur bedrag terug!

Gezondheid

Na steppen lekker ontspannen
Step je klachten weg en voel je beter

Steppen is niet alleen leuk en sportief, maar biedt ook de oplossing voor veel gezondheidsklachten. Hieronder vind je veel voorkomende problemen waar steppen een oplossing voor kan bieden.

Veel mensen hebben overgewicht en zoeken naar een sport die afvallen leuk maakt. Steppen past in een gezonde levensstijl, helpt bij gewichtsverlies en het bereiken van een goed figuur. Doordat je je hele lichaam traint, blijf je ook in vorm. Nog belangrijker: je verbrandt wel 800 tot 900 Kcal per uur.

Er komen regelmatig blessures voor tijdens het hardlopen. Meerdere  gewrichten worden te zwaar belast. Bovendien, vanwege die blessures is de motivatie om te sporten ook minder aanwezig. Steppen is bijna blessurevrij, omdat je minder druk zet op je gewrichten, zoals knieën, enkels en bekken dan bij hardlopen. Met steppen is de kans op een blessure het kleinst. Je leest hier alles over gezondheid.