Gratis verzending

  Levering in 2 dagen

  Betalen met iDEAL en Bancontact

  Persoonlijk advies

Retrostep doet zijn intrede.

Retrostep
De retrostep is stevig en stoer.

Nieuw bij Step Events: na de opvouwbare steps, de stuntsteps, de Kickbikes nu de RETROSTEP. De retrostep kenmerkt zich door zijn vormgeving die is geïnspireerd door de Amerikaanse fietsen uit de jaren 40, 50 en 60. Stevig gebouwd en erg stabiel (en dus veilig), een dikke framebuis en stoere ballonbanden. Voeg daar een sterk bagagerek aan toe en voilá: de retrostep is een feit. De step is extreem geschikt om korte afstanden af te leggen in de stad, lekker te cruisen en je relaxed voort te bewegen. En, reken maar dat je opvalt, want de retrostep is een nieuw fenomeen.

De retrosteps zijn bij Step Events ontwikkeld en gebaseerd op de Footfighter en de Footbike Express. De eerste betreft een “refurbished”model. Een occasion die geheel is nagezien, opnieuw gespoten en voorzien van een bagagerek en Schwalbe balon banden. De Footbike Express is nieuw uit de doos en aangepast om de straat op de gaan als retromodel.

Kom de steps testen in de Oliesteeg in Amersfoort en ervaar hoe relaxed het steppen is op een van deze nieuwe modellen. Ook te huur voor een maand.