Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

Nieuw: de elegante shopper.

Footfighter City 15 1
De gezelligste step ooit: de Urban Classic.

Nieuw in het assortiment: de Urban Classic, een elegante shopper. Een soepellopende en modieuze sportstep. Geschikt om gezellig shoppen te combineren met lekker bewegen. Compleet met voorgemonteerd slot en spiegel.

De Urban Classic van Footfighter is een snelle step, licht in gewicht, stept erg vlot dankzij het lage footboard en is handig in gebruik. Deze step voor volwassenen heeft een lichtgewicht metalen anti-slip voetboard, V – remmen voor en achter en spatborden De handige zijstandaard, bel, reflectoren en bidonhouder horen eveneens bij de standaard uitrusting, evenals de grote mand, slot en spiegel. Ideaal voor gebruik in de stad of korte ritten samen met vriendinnen of kids. Al met al maakt dat hem tot een elegante shopper.

Deze lichte, veilige step is óók uitermate geschikt voor intern transport in ziekenhuizen of andere locatie met grote oppervlakten. Wilt u dat uw personeel zich sneller en veiliger door lange gangen voortbeweegt? Vraag dan naar een gratis demonstratie en een voorstel op maat.

De Footfighter Classic is ook te huur in Amersfoort. Kijk hiervoor op www.sportstep.nl.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort