Kickbike? Mibo? Kostka? Yedoo? Koop de step die bij je past!

Step kopen? Eerst proberen!

koop de step die bij je past

Volop keus uit veel modellen steps

Uiteraard kan je jouw favoriete step in Amersfoort uitproberen. Bovendien staan de meeste modellen kant en klaar in de winkel, gratis gemonteerd voor de normale adviesprijs.

Sport-, vouw- of hondenstep?

Wil je een SPORTSTEP? Je kunt kiezen uit de merken KickbikeYedoo, Mibo en Kostka. Of een VOUWSTEP voor de laatste kilometers tussen trein en werk? Kijk dan bij de vouwsteps. Voor merken als Micro, JD Bug, Mibo, maar ook Kickbike of Kostka. Ga je STEPPEN MET JE HOND? Kijk dan onder hondensteps voor merken als Mibo, Kickbike of Kostka.

Webshop of stepshop?

Steps zijn er in alle soorten en maten. Je komt ze op veel internetwinkels tegen en snel aanschaffen is geen probleem. Maar hoe weet je of je de juiste step koopt? Er is maar één manier: gewoon proberen!

In de winkel koop je de step die bij je past.

In de stepwinkel vind je alle kleuren.

Alle kleurtjes tot je beschikking.

Daarom hebben we in Amersfoort óók een stepwinkel, waar je veel modellen kunt vergelijken. Door de verschillende merken en modellen te testen, weet je zeker dat je de verantwoorde keuze maakt.

In onze stepshop profiteer je van gedegen advies, snelle levering, aanbiedingen én het voordeel van een échte winkel waar je later terecht kunt voor service. Zo profiteer je van de voordelen van zowel stepwinkel als stepwebshop.

Webwinkel of fysieke winkel?

Kopen in een webshop kent voor- en nadelen.  Vóór:

  • het gemak van shoppen vanuit je luie stoel,
  • je hoeft niet ver te rijden
  • vaak zijn er prijsvoordelen.

Nadelen zijn er ook.

  • Je hebt de step van je keuze niet gezien
  • of vergeleken met andere modellen.
  • Je loopt daardoor het risico een verkeerde keuze te maken
  • Retourneren is lastig en niet iedere webshop heeft een serviceafdeling.

Zeker zijn van je keuze: huur eerst voor een maand.

Wil je ontdekken of een sportstep echt bevalt?  Huur dan een flitsende Kostka óf Kickbike voor maar € 60,- voor een hele maand! Weet je zeker dat je het leuk blijft vinden? Koop de step die bij je past en ontvang ook nog de helft van het huurbedrag terug!

Maar als je zeker van je zaak bent, kan je natuurlijk ook meteen je favoriete sportstep meenemen. Voor ons geldt: koop de step die bij je past!