Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

Sport G4 van Kickbike: nu voor € 359,-!

Sport G4 orange1

Stepevents maakt de populaire Kickbike Sport G4 nu nóg voordeliger. Was de verzending in eerste instantie al gratis. Nu geven we tijdelijk ook nog € 20,- korting! Deze aanbieding geldt alleen voor aankopen via de website. Je ontvangt de Sport G4 in een doos en alles wat je hoeft te doen is het spatbord, voorwiel en stuur er op te zetten.

De Sport G4 in de winkel

Koop deze Kickbike in de winkel, dan komt hij volledig gemonteerd, met gratis bidon en bidonhouder, maar zonder de korting. De keuze is aan jou! Deze Kickbike actie duurt in ieder geval tot 1 december, maar kan daarna nog verlengd worden bij gebleken belangstelling.

Voordelen fysieke winkel

In onze stepwinkel in Amersfoort vind je meer modellen voor de step sport dan waar dan ook in Nederland en België. Je test er (naast de Kickbike Sport G4) bijna elk gewenst model. Echter, woon je ver van Amersfoort? Koop dan je step in de webshop. Wij zorgen voor een snelle bezorging en een retourgarantie. Zorg er wel voor dat de step in nieuwstaat en originele verpakking geretourneerd wordt. Wij geven deskundig advies, zorgen voor reparaties en onderhoud. Wil je eerst een step (andere modellen dan de Sport G4) huren, kijk dan even op onze huursite.

20170901 103325

De Kickbike Sport G4 heeft alles in zich voor jarenlang plezier: een uitontwikkeld ontwerp met gepatenteerde footboard, dat in hoogte instelbaar is. Een soepellopende step waarmee je prima snelheid maakt. En, met deze step met grote wielen kan je zelfs deelnemen aan stepevenementen, zeker als je hem voorziet van Schwalbe racebanden. In ieder geval de “Volkswagen” onder de sportsteps (step grote wielen) die zich prima leent om lekker te trainen of ontspannen door het landschap te steppen.

Vierde generatie Kickbike Sport G4

Ruim 20 jaar na het licht gezien te hebben is de sportstep definitief volwassen. De Kickbike Sport G4 is de vierde generatie waarin alle verbeteringen verwerkt zijn. Goede rij-eigenschappen, degelijk en met een hoge inruilwaarde. Wil je zekerheid? Vaak steppen? Geen twijfels over kwaliteit of afwerking? Kies dan voor de Kickbike Sport G4. Wil je een snellere step? Kijk dan eens naar de Race Max!

Compleet uitgerust

Als er iets is waarin de Sport G4 zich onderscheidt, dan is het de complete uitrusting. Als een van de weinige steps voor volwassenen heeft de Kickbike spatborden voor en achter, een handige standaard, reflectoren en een verstelbaar stuur. Dat zorgt er voor dat je ook onder minder ideale weersomstandigheden je ideale duursport kunt beoefenen. Verder kan je ook comfortabel steppen als je wat langer bent. Tenslotte, dankzij een draagvermogen van 130 kilo is deze Kickbike een goed hulpmiddel bij verantwoord afvallen of als je te zwaar bent.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort