Gratis verzending

  Levering in 2 dagen

  Betalen met iDEAL en Bancontact

  Persoonlijk advies

De Footfighter Tornado komt er aan!

Footfighter Tornado

De Footfighter Tornado, óók geschikt voor langere mensen.

BREAKING NEWS! De eerste foto van de nieuwe Footfighter Tornado. Lichter, sneller, betere remmen, veel roestvrij stalen onderdelen, een hippe look en uitstekende rijeigenschappen. Bovendien is de Footfighter Tornado geschikt voor alle lengtes. Óók voor mensen langer dan 2 meter. En dat is goed nieuws, want dit is de eerste sportieve step waar personen langer dan 2 meter zonder aanpassingen op kunnen sporten.

Update 1: hij staat in de winkel.

De Footfighter Tornado, een overtreffende trap

Footfighter heeft een nieuwe stap gezet met de Tornado: in alle opzichten is deze nieuwe all rounder (of Multi Purpose Step) een overtreffende trap. Roestvrij stalen spaken en nóg betere Tektro remmen.  Brede terreinbanden voor extra grondspeling, comfort en meer profiel voor betere grip op onverharde fietspaden. De kans op een lekke band is bovendien vrijwel nihil. Voorts is de afwerking verbeterd met matzwarte lak, beter laswerk en fijnere handvatten. Achter heeft hij nu een 18″ achterwiel voor minder rolweerstand.

Step volwassenen

Maar het grootste voordeel schuilt hem in het stuur: in de hoogte instelbaar. Zo is er ook voor lange mensen een ideale stand om comfortabel te steppen. Voor het steppen met je hond is dat ook een groot voordeel. Dit is een Footfighter met meerwaarde die uitdaging van duurdere steps makkelijk aan kan. Ideaal als step volwassenen, maar ook verkrijgbaar als hondenstep. Wil je meer informatie over het steppen met je hond en instructies daarvoor, kijk dan hier.

Kopen in de winkel of in de webshop

Wij versturen de Footfighter Tornado binnen 2 á 3 werkdagen. Bovendien krijg je een korting van € 20,- als je deze hippe step voor volwassenen in een doos thuis laat bezorgen. Montage is eenvoudig. Je hoeft alleen het voorwiel en het stuur te monteren. Natuurlijk kan je ons bellen als er toch iets niet soepel loopt. Daarnaast krijg je van ons een retourgarantie van 7 dagen. Let wel op dat de Footfighter Tornado dan in originele en onbeschadigde staat teruggestuurd moet worden. Bewaar daarom de originele verpakking.

Update 2: UITVERKOCHT

 

 

Related Posts