Gratis verzending

  Levering in 2 dagen

  Betalen met iDEAL en Bancontact

  Persoonlijk advies

Win een Kostka step t.w.v. € 500,- bij 033SKATE!

Win een Kostka op 033skate.
De snelle Kostka Tour 3

Win een Kostka step!

Als hoofdsponsor van 033SKATE stelt Step Events deze übercoole Kostka step t.w.v. 500 Euro beschikbaar. Wil jij deze winnen? Zorg dan dat je op 13 mei meedoet met 033SKATE. Je ontvangt dan van hen een stempelkaart. Bij iedere editie levert een donatie voor Dierenbeschermingscentrum Amersfoort 1 stempel op. Als jij tijdens de laatste editie een volle stempelkaart inlevert, ding jij mee naar die mega gave hoofdprijs!!

Andere prijzen bij 033skate

Naast deze prijs verloot 033SKATE overigens ook nog diverse andere mooie prijzen van onze sponsors. Mocht je zelf een keer niet kunnen meedoen, dan stuur je gewoon een vervanger en maak je nog steeds kans op die felbegeerde prijzen. Op website van 033SKATE zullen wij een overzicht plaatsen van de te winnen prijzen. Graag dit bericht zo veel mogelijk delen op onze Face Bookpagina.

Kostka steps: snel en goodlooking.

De Kostka sportsteps zijn ontworpen voor de veeleisende en designgevoelige sporters. Ontwerpers en ingenieurs zijn er in geslaagd een extreem stijf frame te ontwikkelen, op meerdere plaatsen verstevigd op de zwaarst belaste delen. Het resultaat? Een optimale benutting van je afzet, met minimale tordering. Daarnaast: een betere wegligging, stabiliteit en veiligheid. Dat maakt de Kostka niet alleen snel, maar zorgt voor een perfecte beheersing, ook bij hogere snelheden tijdens heuvelafdalingen.

De prijs is inclusief een pakket accessoires t.w.v. € 100,-!

Related Posts